2010/05/29

Storlom - Gavia arctica - Black-throated Loon

click to enlarge NF Photo
Storlom - Gavia arctica - Black-throated Loon
NF Photo 100520 at Eriksberg

SOF Storlom
Storlom song at YouTube

Labels: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 comments:

 1. Oj har du fått bild på Storlom ..det har inte jag .. maken säger .. titta där borta är det storlom .. . jag ser en prick i fjärran och lägger ner kameran med en gång :)
  Det var en bra bild du har fått på den så nu fick jag se hur en sån ser ut också :)
  Jag har inte varit hemma så mycket den sista tiden .. det har varit fullt fart här hela tiden .. ut och fota och fiska på dagarna .. och sen iväg på älg jakt med kameran på kvällarna .. och då har man inte kommit hem innan halv 12 på kvällen :)

  ReplyDelete
 2. ja, man kan ju inte alltid sitta vid datorn. Jag vet precis vad du menar med "en prick i fjärran". Och det spelar ingen roll vilket objektiv man har. Det finns ändå alltid "prickar i fjärran", så dj-a retfullt. :(

  ReplyDelete
 3. Jag har hittat den lilla boken du har på trollsländor ..den kostar 69 kr .. så jag skall nog åka till stan och kolla efter den idag :)

  ReplyDelete
 4. Hej igen :)
  Jag får nog se om jag kan hitta någon bok om trollsländor ..med bilder i ... jag kan förstås gå och kolla på de bilder du skickade länken till ..men jag vill ha så jag kan ta fram och se när jag vill här hemma . och då jag inte är den typen som knycker bilder från internet .. så blir det inget av med det heller ;)Det blir att leta och se om det finns någon bok alls med alla bilder på dom :)
  Vi har precis kommit hem vi var på en liten marknad för att kolla lite ...det blev åska som heter duga .. så vi var inte kvar så länge ;)

  ReplyDelete

Thanks for visiting Naturefootsteps Birds of Europe